Turkish English

MUTLUYUZ, GURURLUYUZ.

 

Ülke ekonomisine, Boğazlıyan ve Yozgat ekonomisine önemli katkıda bulunan Boğazlıyan Şeker Fabrikasında 12. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanya törenine Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız, aynı zamanda Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Harun Halıcı da katıldı.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi.
Üretimin değer kazandığı bu topraklarda Boğazlıyan Şeker ve Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak üreticinin, ilçe tarımının ve Türkiye’nin aydın yarınları için birlikte çalışıyoruz. 
Boğazlıyan’ın önemli bir pancar üretim yeri olduğunu belirten Halıcı; “Çiftçilerimiz ülkemizin temel taşıdır. “Bölge çiftçilerimizin hakikaten alın terlerini ve emeklerini de ortaya koyarak ürettikleri, Boğazlıyan’ımızın potansiyel ürünlerinden pancar alım sezonu başlamıştır. İnşallah çiftçilerimizin beklentisi doğrultusunda iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum. Çiftçilerimizin daha verimli ve daha bereketli bir üretim yapmaları için her türlü çalışmaları Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Şeker ile birlikte takip ettiklerini ve çiftçinin her daima yanında olduklarını ifade eden Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı “Çiftçilerimizin inşallah bol, bereketli ve kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. dedi. 
Borsa olarak “Hem çiftçimize, hem işçimize, hem fabrikamıza hem de üreticimize sahip çıkmak boynumuzun borcu. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile birlikte “yürüyerek değil, koşarak fabrikalarımıza sahip olmanın gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlik için de başta Hüseyin Akay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Halıcı son olarak; “Bu gün coşkunun, heyecanın, sevincin zirve yaptığı bir gündür. Bu gün ekmeğini, alın teriyle, elinin emeği ile kazananların, çiftçinin bir bayram günüdür. Bu kampanyamızın inşallah kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum. 12. Kampanyamız hepimize hayırlı olsun. dedi.