Turkish English

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ HARUN HALICI'YA HİZMET ŞEREF PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı’ya Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hemşehrimiz, Fuat Oktay ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'nde yaptığı konuşmada, iş dünyasının köklü çatısı altında 10'uncu, 20'nci ve 40'ıncı yıllarını tamamlayan TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi takdimi vesilesiyle oda ve borsa camiasıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise konuşmasında, ekonominin iş dünyasının omuzlarında yükseldiğini belirterek, "Bu nedenle sorunlara en iyi çözümleri iş dünyamızla güç birliği yaparak getireceğimize ve rekabet gücü daha yüksek, daha dayanıklı bir ekonomi ile yüksek gelirli ülkeler ligine yükseleceğimize inanıyorum." dedi.