Turkish English

İLÇE KAYMAKAMIMIZ FATİH OKUMUŞ, BORSAMIZA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

İlçe Kaymakamımız Fatih Okumuş, Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı, Genel Sekreterimiz Ali Ayık tarafından misafir edildi.
Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Özel İrade Müdürü Recep Boylu, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Borsa Genel Sekreteri Ali Ayık tarafından karşılandı.
Borsa'nın çalışmaları hakkında bilgiler alan Kaymakam Fatih Okumuş, Boğazlıyan'daki STK'ların önemine değinerek, "İlçenin gelişip kalkınması noktasında hepimizin üzerine düşen görevler vardır. Gördüğüm, takip ettiğim kadarıyla sizler de bu görevi fazlasıyla yerine getiriyorsunuz. Bizler de sizlerin yapacağı çalışmalarda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.
Bu tür kuruluşların Boğazlıyan'da olmasının büyük bir şans olduğunu dile getiren Kaymakam Fatih Okumuş, Başkan Harun Halıcı ve Yönetim Kurulu'na iyi çalışmalar dileyerek, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Fatih Okumuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Borsa'nın çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.
Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak, her zaman üreticinin yanında olduklarını, ürünlerinin değerinde ve kayıtiçi satılması noktasında önemli görevleri yerine getirdiklerini anımsatan Başkan Halıcı, hedeflerinden bahsetti.