Turkish English

TOBB TARAFINDAN BOĞAZLIYAN TİCARET BORSASI AKREDİTASYON DENETİMİNE TABİ TUTULDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 14. Dönem Akreditasyon Sürecindeki Oda ve Borsa denetimi kapsamında Boğazlıyan Ticaret Borsası denetime tabi tutuldu.
Boğazlıyan Ticaret Borsası (BTB) üyelerine Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermeyi, özel sektörün önünü açmayı ve temel Oda/Borsa faaliyetlerinin kalitesini arttırmayı amaçlayan Akreditasyon Sistemi denetimi gerçekleştirildi. Boğazlıyan Ticaret Borsası’nın akreditasyon sürecindeki çalışmalarını gözlemlemek ve puanlamak amacıyla yapılan denetime; TOBB Baş Denetçisi Olcay Koca, Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Akreditasyon Kurulu Üyesi H. Alparslan Coşar, Genel Sekreter Ali Ayık, Akreditasyon Sorumlusu Vural Yeşil, Muhasebe Sorumlusu Nesrin Avcı, Borsa Haberleşme Birimi Sorumlusu Orhan Canagir ve Borsa Personelinin hazır bulunduğu denetimde Boğazlıyan Ticaret Borsası’nın akreditasyon sürecindeki çalışmaları gözden geçirildi.
Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı denetim sonrasında şu ifadelere yer verdi: Üyelerimiz ile sağlam ilişkiler kurmayı, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi ve kurumsallaşmış yapısıyla örnek bir kurum olma yolunda, 5 yıldızlı Borsa olmak için bugün başarılı bir denetimden geçtik. İlçemize, bölge çiftçisine, tüccarına hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kısmet ederse yaklaşık iki ay sonra Akreditasyon Sertifika Töreni’nde bu belgeyi Boğazlıyan adına, çiftçisi adına, tüccarı adına, üreticisi adına teslim alacağım. Artık hizmet kalitesini koruyan ve yükselten, bir borsa var. Bu sürece katkılarından dolayı ve büyük emekleri bulunan, desteklerine esirgemeyen; Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine, Akreditasyon Komitesi Başkanı ve üyelerine, Tüm borsa meslek komitesi üyelerine, Yozgat Odalar ve Borsalar Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara’ya, Genel Sekreter Ali Ayık’a, Akreditasyon Sorumlusu Vural Yeşil’e, Muhasebe Sorumlusu Nesrin Avcı’ya, Haberleşme Birimi Sorumlusu Orhan Canagir’e, Labaratuvar Görevlisi Nevin Yalman’a, Salon Satış Görevlisi Ercan Çetinol’a personellerimiz, Şahin Kılıçarslan, Hasan Yiğiter ve Eşref Gökçen’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.