ODA - BORSA BAŞKANLARI MÜŞTEREK 2019 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDIK.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda 2019 yılının değerlendirilmesi yapılırken, 2020 yılı hedefleri de konuşuldu. Toplantıya Oda ve Borsa başkanlarının yanı sıra ekonomik alanda faaliyet gösteren STK temsilcileri de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yozgat TSO Başkanı Sinan Çelik, özellikle 2020 yılının yol haritasını belirlemek üzere bir araya geldiklerini belirtti. Çelik, “Ekonomik anlamdaki sorun ve sıkıntılar tüm üyelerimize yansımaktadır. Bunların çözümü için il genelinde hamleler yapmamız gerekmektedir. Toplantıda bunlar ele alınacak” şeklinde konuştu. TSO Başkanı Sinan Çelik, belli periyotlarla bu toplantıların devam edeceğini ve toplantıda alınan kararlar ile gelinen aşamaların kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik toplantıya katılım sağlayan Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Boğazlıyan TSO Başkanı Öcal Öcalan,Boğazlıyan TSO Meclis Başkanı Ömürlü Ustaoğlu,Yozgat Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Türkekul,Yozgat ESOB Başkanı Latif Altın, Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Yerköy TSO Meclis Başkanı Mehmet Atalay, Yerköy TSO Başkan Vekili Coşkun Kahraman, Yozgat MÜSİAD Başkanı Emre Karataş, Yozgat MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cenker Doğan, Yozgat MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Uyar, Yozgat Tİcaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Alparslan Akyüz, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Daştan, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Öncül, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yüksel, Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Boğazlıyan TSO Genel Sekreteri Mustafa Çağrı Kılıç'a katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.